Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
COVID-19 EFFEKTER PÅ ÄIK!
2020-04-05 14:41

En första prognos räknar vi på att förlora runt 150 000 till 200 000 kr under 2020.


Älvkarleby Idrottsklubb har alltid tagit samhällsansvar och jobbat för en balanserad ekonomi av intäkter från bidrag, arrangemang, samarbeten, sponsring och avgifter.


Älvkarleby Idrottsklubb äger och driver Älvkarleby Idrottsplats vilket gör att vi har stora fasta kostnader gentemot andra föreningar i kommunala lokaler. I vanliga fall klarar vi av att hantera detta även om det till och från är tufft.


Men på grund av Corona-utbrottet kommer vi få det betydligt kärvare ekonomiskt. Många av våra arrangemang, samarbeten och åtagande så som Fallensdag, matcher, fotbollsskola, med mera måste ställas in. Vi blir då såldes utan stora och viktiga intäkter.


Vi kommer självklart jobba hårt för att lindra konsekvenserna av förlusten så att det inte drabbar våra idrottsutövande barn/unga och vår satsning på en aktivare fritid på Älvkarelby IP. Vi kommer att lansera några insatser och krispaket och TILLSAMMANS kommer vi kunna rida ut stormen.


TILLSAMMANS ÄR VI ÄIK!


Om det finns någon redan nu som skulle vilja hjälpa till så är ett bra sätt att bli medlem i Älvkarleby Idrottsklubb, SWISHA medlemskap 150 kr till 1235704390. Eller anmäla er nedan:
 http://www.alvkarlebyik.nu/form/Default.asp?ID=70944

 
Huvudsponsor:
Partners