Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
ÄlvkarlebyÄlvan
Lördagen den 15/6-2019 är det premiär för ÄlvkarlebyÄlvan. Loppet anordnas av Älvkarleby IK och är ett motionslopp för hela familjen i naturskön miljö. Alla är välkomna att delta – gå, lunka eller löp! Välj mellan Älvan (11 km) eller HalvÄlvan (5,5 km) oavsett ålder. För barn upp till 12 år som inte orkar med de längre sträckorna så erbjuds MiniÄlvan på antingen 400m eller 1200 m.


Start och mål

Start- och målområdet kommer att vara på Älvkarleby IP. Starten för MiniÄlvan går kl 12:00 och därefter är det gemensam start för Älvan och HalvÄlvan kl 13:00.


På Älvkarleby IP finns omklädningsrum, toaletter och dusch. Det finns även en kiosk med försäljning av korv, dricka, kaffe, fikabröd, glass mm. Barnpassning erbjuds under de längre loppen.


Nummerlappsutdelning från kl 11 på tävlingsdagen. Vi tillämpar manuell tidtagning.


Väskor kan lämnas in på anvisad plats, för värdesaker ansvaras ej.


Parkering

Älvkarleby IP kommer vara avstängt för biltrafik under dagen. Vi hänvisar till parkeringarna vid busstationen på Kronsågsvägen, gräsytorna vid Älvkarleby kraftverk samt St1, se karta. Alternativt efter allmänna vägar där det är möjligt enligt allmänna trafikregler. Vi rekommenderar att man går eller cyklar om det finns möjlighet.


Priser

Pris delas ut till första herre och första dam i mål på både Älvan 11 km och HalvÄlvan 5,5 km. Därutöver lottas det ut ett antal priser bland alla deltagare på Älvan och HalvÄlvan. Alla barn får medalj.


Banan

Både Älvan och HalvÄlvan går på varierat underlag; stig, grusväg och asfalt. Vanliga löparskor går bra. Båda distanserna går i naturskön miljö på båda sidor av Dalälven och över ett flertal broar. För mer info se Karta.


Ett antal vägar kommer att korsas och flaggvakter finns utplacerade efter banan på strategiska platser. Banan är snitslad och kortare avsnitt följer allmän väg. Allmänna trafikregler gäller och måste alltid följas.


Anmälan

Anmälningsavgiften är 100 kr för de som är 12 år och äldre. Barn under 12 år betalar 20 kr. Senast 12/6 måste vi ha din anmälan, därefter går det att efteranmäla sig på plats på tävlingsdagen (+50 kr för vuxna, ingen förhöjd avgift för barn).


Anmälan sker via Swish till Älvkarleby IK på 1235704390. Ange Sträcka, Förnamn, Efternamn, Födelseår, samt Ort/Förening.

 

När du anmäler dig samtycker du också till att det filmas och fotas under loppet, samt att resultatlistan offentliggörs på hemsidan. Alla löpare deltar på egen risk.


Anmälda återfinns under Karta och Startlista i menyn. Uppdateras en gång i veckan.


Kontakt

Har ni frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av er till: alvkarlebyalvan@gmail.com


Vi finns också på Instagram, @alvkarlebyalvan


Vi tackar våra sponsorer som gör det möjligt att genomföra ÄlvkarlebyÄlvan!


Fastighetssnabben AB

Restaurang Kungsådran

Yoga Skutskär

Gröna Källan

Floristmagasinet

Skönhetsapoteket

ABAB

Montagegruppen i Oxelösund AB

Bygg & Plåt Håkan Berglin AB

Folkets hus Gym & Fitness

Preem Skutskär

Café Furiren

La Fornetto

Lars Lundberg

Apoteket Furan Skutskär

Älvkarleby Turist- & Konferenshotell

Swedol

Kalejdo Bygg

Momentum

Sunda Tvättmedel

WEWAB


VARMT VÄLKOMNA!!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Älvkarleby Idrottsklubb, 10/05 18:40 
Älvkarleby Idrottsklubb, 08/11 10:42 
Älvkarleby Idrottsklubb, 20/10 09:31 
Älvkarleby Idrottsklubb, 20/10 08:05 
Älvkarleby Idrottsklubb, 19/07 13:52 
 
Huvudsponsor:
Stöd oss: