SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvkarleby Idrottsklubb
Fotboll
Prova-På-Fotboll 2011-2012 (2013) tre gånger!
2018-05-13 12:55
Fokus kommer att vara på boll, rörelse och lek!
Nästa gång är måndag 4/6 17:30-18:30!! Välkommen!
Nu kör vi gång med en grupp Prova på fotboll för barn (flickor och pojkar) födda 2011 och 2012. Vi har fått förfrågningar om barn födda 2013 och vi vill köra igång en grupp för dessa också. Men då krävs det att någon förälder av dessa som kan tänkas hjälpa till. Alla grupperna kör igång enligt nedan.

Vi kör tre gånger  17/5, 23/5 och 4/6  17:30-18:30 plats Älvkarleby Idrottsplats, A-plan den närmast klubbstugan. Sedan följer vi upp med ett föräldramöte och bestämmer träningsformen efter det. Förhoppningen är att några föräldrar kan tänka sig att leda vidare fotbollen under juni med stöd från ÄIK för att sedan förhoppningsvis hitta en träningsform med att köra vidare i höst på.


Vill man vara med som vixen och prova på att leda från början är det en kanon bra chans att göra det och få stöd av oss då några erfarna tränare är med de första gångerna. Anmäl det då i rutan övrigt.Eftersom det är prova på så kan man komma på vilken som helst av torsdagarna eller alla tre! 


Prova på fotboll är kostnadsfritt de tre första gångerna.

Inga fotbollsskor behövs men har man så får man gärna ha det så klart.
Ta gärna med egen vattenflaska!

Fokus kommer att vara på boll, rörelse och lek!


 
Huvudsponsor:
Partners
Sponsorer