SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvkarleby Idrottsklubb
Fotboll
Spelaravgifterna
2018-05-15 21:35
Nu håller vi på och skickar ut spelaravgifterna till spelarna och de ska vara betalda till den 8 sept 2019 maj.

Vad bekostar spelaravgifterna?

Spelaravgifterna ska i första hand täcka lagets kostnader för träning och match.
Lagens  största kostnader är för domare, material och träningsplaner.

Eftersom Älvkarleby Idrottklubb äger sin idrottsplats och är inte en är en kommunal anläggning så står vi för alla kostnader själva. På grund av det så har vi en del höga fasta kostnader som vi inte  kommer i från så som kostnader för vatten, el, sophämtning, vägavgift/underhåll, försäkringar, egna vaktmästare (lön/arbetsgivaravgifter/skatt) med mera.

Vi har även drift och underhållskostnad för våra gräsplaner och konstgräsplaner även om vi inte betalar någon direkt hyra för dessa så kostar de i arbetstid för vaktmästarna samt att vi får stå för kostnader för målburar, maskiner, gräsklippare, borstare, gräs, jord med mera.

Vi strävar så klart att hålla ner spelaravgifterna och därför är vår försäljning av Newbody nu under våren viktig. Här har man möjlighet att köpa sig fri eller sälja ett visst antal paket. Den förtjänst vi gör lägger vi på de kostnader vi har på IP.

Vi vill att alla ska få spela fotboll om man vill. Men alla har kanske inte alltid de ekonomiska resurserna så då kan vill alltid lösa det på något sätt. Som att antingen dela upp betalningen eller att man gör något extra insats/arbetspass. 

Medlemsavgift
Det krävs också att man är medlem för att få spela fotboll.
Medlemsavgift betalas för att bli medlem i föreningen vilket ger rösträtt på årsmötet. Uppvisande av medlemsantal är väsentligt för ansökningar för stöd av både kommun och stat. Alla medlemmar blir försäkrade i alla våra aktiviteter. Medlemskapet ligger på 150 kr.

TILLSAMMANS ÄR VI ÄIK!
 
Huvudsponsor:
Partners
Sponsorer