SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvkarleby Idrottsklubb
TILLSAMMANS ÄR VI ÄIK!
Multisportrinken
Dags att boka våren/sommarens utomhus träningar på hos oss.

Bibehållen verksamhet under coronapandemin

För att föreningar ska kunna ställa om - inte ställa in - sin verksamhet med anledning av coronapandemin så har ni möjlighet att boka er träning ute hos oss.

Läs mer under bokningsinfo>> 

 

VIKTIG INFORMATION OM NYTTJANDET AV MULTISPORTRINKEN
Bokningsläget hittar ni i Kalendern>> 

Vi kommer även ha rätten att stänga eller begränsa tillgängligheten på multisportrinken/idrottsplatsen om vi ser att utövarna inte efter följer våra regler eller rekommendationer som https://www.folkhalsomyndigheten.se/ har fastslagit.
Multisportrinken

Vår multisportrinken är unik i Sverige! Det är den enda fullstora utomhusrinken (30x60 1800m2) med ett riktigt Inlinehockeygolv! Är även Sveriges andra permanenta Roller Derbybana utomhus! Den gröna ytan är måttet av en inomhushall 40x20 och har linjer för handboll och innebandy! På kortsidan i nederkant i bilden finns linjer för en basketkorg! 

Vid organiserade sammankomster och större gäng som vill använda rinken skall den bokas!
Se bokningsinfo för mer info>>


Vi kommer även ha rätten att stänga eller begränsa tillgängligheten på multisportrinken/idrottsplatsen om vi ser att utövarna inte efter följer de rekommendationer som https://www.folkhalsomyndigheten.se/ har fastslagit.
 
Huvudsponsor:
Partners
Sponsorer